Fatma “pickon” xhelozet

Fatma “pickon” xhelozet
Njihet për thumbat e saj, që hera herës janë edhe djegës, hera herës kurativë, por Fatma ndoshta e ka pasur vetëm me humor.

Gjthësesi, na u duk më shumë si një “pickim” ndaj xhelozeve të shumta kjo paralele me “dhelprën dhe rrushtë”.

Po gjithsesi, Fatma duket në formë dhe në një natë ku duket shumë elegante.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: