Fatma mediton pranë përroit të Shëngjergjit

Fatma mediton pranë përroit të Shëngjergjit
Prezantuesja Fatma Haxhimihali, ka udhëtuar pak larg Tiranës.

Ajo ka shkuar për pushime rrëzë malit të Dajtit, në malësitë e ulëta të Shëngjergjit, ku rrjedhin përrenj e të duket vetja se je në Veri, por në fakt je shumë afër kryeqytetit.

Fatma ka zgjedhur Shëngjergjin edhe për të medituar mbi sensin e jetës dhe botës, një çlodhje e vërtetë kjo e saj.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: