Elhaida që nuk njihnim

Elhaida që nuk njihnim
Është një këngëtare e talentuar e plot sharmë por në anën e saj seksuale e femërore, shumë modeste.

Por ja që ka ardhur kjo verë e ne njohëm edhe format e saj trupore.

Pavarësisht se ajo nuk është një nga ato femra që bien shumë në sy, por ja që eleganca dhe bukuria paska qenë fshehur mirë.

Fotot të shkrepura gjatë pushimeve janë edhe mjaft romantike.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: