Dorina, seksi edhe me peshqir

Dorina, seksi edhe me peshqir
Dorina Mema nuk mungon shpesh në faqet tona sepse ajo është modelja e vetme e fituesit në Shqipëri, që ka korrur kaq shumë sukses.

Ka muaj që Dorina po kalon muaj përrallorë mes pushimesh dhe aktivitetesh por kjo foto ka një të veçantë.

Ajo nuk tregon këtu linjat e saja të skalitura, por është me një peshqir sportiv, por përsëri duket shumë në formë dhe e lumtur.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: