Deborah mahnit me trupin e saj

Deborah mahnit me trupin e saj
Aktualisht është punonjëse në Bashkinë e Tiranës, në Drejtorinë e Sporteve por jetën e saj ajo e ka të lidhur me sportin, në veçanti me një sport shumë të bukur, atë të notit.

Deborah Keçi ka rreth 9 vite ka qenë notare profesioniste, e angazhuar në shumë kampionate kombëtare ku ka dalë dhe fituese në garat për të rritur.

Duket se i gjithë ky aktivitet ka dhënë shumë frytë dhe Deborah ka një trup mahnitës dhe shumë seksi.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: