Barbana Dini mbulohet me baltë

Barbana Dini mbulohet me baltë
Nga Shkodra e saj e dashur, këngëtarja Barbana Dini ka shkuar larg, pranë Detit të Vdekur e duke na shpalosur linjat dhe trupin e skalitur, ka shfrytëzuar rastin edhe për t’u zhytur në baltën e famshme të asaj zone.

Barbana është e tëra e lyer me baltën e Detit të Vdekur, në foto, sa që nuk njihet.

Por më pas, e shtrirë në bregdet, ajo duket joshëse sa më s’ka.

 

 

 

 

Shpërndajeni me miqtë tuaj: