Aurela mbështet Aulonën

Aurela mbështet Aulonën
Nuk ndodh shpesh kjo mes femrave, veçanërisht në botën e artit dhe gazetarisë ndaj, shumë komplimente meriton komenti i Aurela Gaçes nën foton e gazetares Aulona Musta.

Të dyja zonjat merren shumë me sport për një trup në formë, por fotot e Aulonës kanë ngjallur edhe ndonjë polemikë ose xhelozi aty e këtu.

Me shumë origjinalitet dhe spontanitet, Aurela, e cila është shumë e përkushtuar në fitnes, e mbështet publikisht këtë dedikim të Aulonës për trupin e saj dhe “fshikullon” keqazi xhelozet. Lexojeni!

Shpërndajeni me miqtë tuaj: