Anxhela ekspozon “panoramën”, rigjen linjat e vajzërisë

Anxhela ekspozon “panoramën”, rigjen linjat e vajzërisë
Anxhela Peristeri, pas shumë kohësh, merr guximin të ekspozojë një panoramë të plotë të trupit të saj.

Format janë ato të Miss-it të dikurshëm.

Anxhela ka gjetur linjat e vajzërisë dhe meriton komplimente për këmbënguljen.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: