Anjeza lexim dhe plazh

Anjeza lexim dhe plazh
Të jesh e bukur dhe e ditur është me rrezik.

Kështu thotë një shprehje.

Por Anjeza Maja, bukuroshja e ekranit, nuk mund të ndajë këto të dyja.

Ajo na përshëndet nga jugu i Shqipërisë, aty ku pushim çdo vit, me këtë libër në dorë, duke na treguar, tangent, edhe belin dhe barkun e saj të sheshtë e të palestruar.

Anjeza është në superformë, mendje e trup.

 

 

 

 

 

Shpërndajeni me miqtë tuaj: