Vera, edhe fotografët gabojnë

Vera, edhe fotografët gabojnë
Ka shumë raste, madje rastet më të shumta, kur i besojmë imazhin fotografëve profesionistë, sepse duam që një foto, një kopertinë, të na shfaqin më mirë se sa dukemi, ose minimumi natyral.

Por nuk është ky rasti i regjisores Vera Grabocka dhe kësaj fotografie.

Kushdo që e njeh nga afër Verën, e di se sa vitale është, se sa fizik të bonifikuar ka, ja njeh mollëzat natyrale, sytë e zhdërvjellët.

Por, pavarësisht mundimit për të bërë më të mirën, sigurisht kjo foto ka gabuar në photoshop dhe filtra.

Sepse Vera Grabocka nuk e ka aspak nevojën e kësaj bardhësie anormale poshtë syve!

Kaq shumë filtra ia ulin emocionet që ajo i shpreh me çdo nerv të fytyrës!

 

 

 

 

 

Shpërndajeni me miqtë tuaj: