Soni Malaj, një diva

Soni Malaj, një diva
Duket sikur është gati për të tërhequr një çmim karriere dhe ka veshur fustanin e duhur.

Soni Malaj shkëlqen me këtë fustan të zgjedhur për një performancë.

Linjat trupore janë të admirueshme, por mbi të gjitha kjo veshje i jep këngëtares së njohur, shtatlartësi.

Soni, pavarësisht se nuk mungon në skenë ose foto edhe me veshje sensuale ose me veshje sportive, kur zgjedh të vishet kështu, na kujton se ajo është një diva e vërtetë!

Shpërndajeni me miqtë tuaj: