Shaqiri dhe Zvicra vendoset në Samara

Shaqiri dhe Zvicra vendoset në Samara
Edhe Zvicra, ekipi përfaqësues i katër futbollistëve me origjinë shqiptare është zhvendosur dje  në Rusi.

Futbollisti me origjinë shqiptare i këtij ekipi, Xherdan Shaqiri, është fotografuar në avion.

Ai u nis nga aeroporti i Zurich para se të mbërrinte në Samara para Kupës së Botës.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: