Seksi si Beatrix dhe Mihrija

Seksi si Beatrix dhe Mihrija
Po të shikosh këto foto, stili që kanë zgjedhur, është po ai.

Fustane të guximshme, me shumë të çara e që lënë shumë të duket, por që, mbi të gjitha, kërkojnë shumë elegancë dhe forma perfekte trupore.

Por pavarësisht se kanë një diferencë të madhe moshe, të dy këngëtaret e reja, Beatrix dhe ajo me përvojë si Mihrija, kanë guxim të njëjtë dhe zgjedhin të jenë seksi këtë verë.

Beatrix ka zgjedhur ngjyrën e kuqe flakë në një dalje natën, ndërsa Mihrija pozon me këtë fustan të bardhë me dekolte të hapur dhe një shikoj-nuk shikoj me tyl ngjyrë mishi.

 

Shpërndajeni me miqtë tuaj: