Sara dhe Viola zgjedhin Dhërmiun

Sara dhe Viola zgjedhin Dhërmiun
Ka nisur vera me të gjithë ritmin e saj dhe sigurisht që koha të jep avantazhin që të shkosh në plazh.

Edhe bukuroshet tona, Sara Kolami dhe Viola Spiro, të dyja moderatore dhe modele të suksesshme, kanë vrapuar drejt plazhit, duke zgjedhur bregdetin shqiptar, ndoshta sepse ato ende janë në televizion me programet e tyre.

Shumë elegante, me këto rroba banje trup jeshile, Sara Kolami me flokë të mbledhura, shijon resortet më të reja në bregdetin shqiptar, por edhe moderatorja Viola Spiro, edhe pse më e rezervuar dhe me një mbulim sipër rrobave të banjës, duket e qeshur dhe shumë e argëtuar mes palmave dhe gjelbërimit të jugut shqiptar.

 

 

 

Shpërndajeni me miqtë tuaj: