Sali Berisha, me familjen në mal

Sali Berisha, me familjen në mal
Mjafton të lexosh dedikimin e tij për Bogën piktoreske e të merr dëshira të vraposh atje.

Sali Berisha, politikani më i njohur në Shqipëri, këtë verë ka zgjedhur lartësitë, duke pushuar e shëtitur në Bogë me familjen, vajzën e tij Argita, bashkëshortin e saj Jamarbër dhe mbesën që duket se është bërë më e gjatë se gjyshi i saj shtatlartë.

“Gjatë një ecje të gjatë nëpër bredhishtet dhe rudinat e Bogës dhe Shkrelit, magjia e të cilave të lë pa fjalë!”-shkruan ish kryeministri.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: