Roza Lati, sy më sy me qenin

Roza Lati, sy më sy me qenin
Roza, prezantuesja simpatike, i dashuron kafshët dhe gjithmonë ka zgjedhur një të tillë për shoqërinë e saj.

Madje i ka mbrojtur edhe në mënyrë shumë të zjarrtë, kur të drejtat e tyre janë shkelur.

Ajo ka zgjedhur bukuritë e Sarandës për të pushuar pak ditë dhe nuk mund të mungonin aty as miqtë e saj më të mirë.

Kjo foto është mjaft argëtuese dhe Roza, si çapkëne që është duket sikur komunikon me qenin e saj.

Stili që ka zgjedhur është shumë interesant gjithashtu, një veshje tipike joniane.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: