Princesha Lori Kaçka

Princesha Lori Kaçka
Këngëtarja e njohur që e ushtron aktivitetin e saja artistik në Kosovë prej shumë vitesh, Lori, na ka mësuar me të dyja stilet, edhe atë të përditshëm por edhe atë të mbrëmjes.

Por në këtë eveniment të bukur, ajo duket si një princeshë në Montekarlo.

Fustani është madhështor dhe krehja e thjeshtë mbi portretin e saj të ëmbël e bën të tërën edhe më vezulluese.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: