Orinda shkëlqen me të zeza

Orinda shkëlqen me të zeza
Nëse ka një rregull të pashkruar që të nderon kudo e kurdoherë, është që e zeza, ngjyra e të gjitha ngjyrave, nuk të zhgënjen kurrë!

Dhe këtë e di shumë mirë edhe bukuroshja Orinda Huta.

Pavarësisht se në përgjithësi, ajo guxon shumë me ngjyrat gjatë gjithë kohës, në këtë aktivitet ka zgjedhur të jetë e thjeshtë, por të shkëlqejë.

Një fustan i gjatë elegant, i zi, pas formave të saj perfekte... dhe ja, rezultati është ky: Një bionde sharmante që bie në sy menjëherë!

Shpërndajeni me miqtë tuaj: