Një vajzë sportive si Bora

Një vajzë sportive si Bora
Këto foto janë bërë në periudha të ndryshme.

Ato tregojnë se, Bora Zemani - në fazën e re të jetës së saj prej mami single - parapëlqen dy gjëra.

Të bëjë foto nga çdo moment i ditës, në punë e në argëtim, si dhe të pozojë si një sportiste seksi me mjetet motorike me dy rrota.

Ka shumë sensualitet në këto foto që janë thuajse të njëjta.

Por detaji që na bëri ca të qeshim, është këpuca me takë të hollë, që hamendësohet të ndërrojë marshet e këtij motori ushtarak të vjetër!

Shpërndajeni me miqtë tuaj: