Miriam Cani guxon shumë

Miriam Cani guxon shumë
Gjatë gjitha karrierës së saj, këngëtarja e njohur Miriam Cani, asnjëherë nuk ka përdorur sensualitetin për të rënë në sy, sepse talenti dhe suksesi ka qenë për të i garantuar.

Por shikoni këtë foto, kështu kaq të guximshme, Miriamin nuk e keni parë asnjëherë.

Ajo ka pozuar për një reklamë me një veshje tepër interesante, por vendosja e këmbës ka bërë që të kthehet në një foto shumë të nxehtë.

Megjithatë, Miriam Cani mbetet një ikonë e këngës shqiptare, me hire dhe fisnikërinë e saj.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: