Lori Hoxha përshëndet nga Milano

Lori Hoxha përshëndet nga Milano
Nuk po i zënë këmbët vend Lori Hoxhës por kjo nuk është një risi.

Ajo ka kaluar disa ditë në Itali, vend që e do shumë dhe ku shkon shumë shpesh, për pushime dhe për punë.

E veshur shumë thjesht, ashtu siç dikton stili italian, Lori ka ndaluar në një bar dhe ka shijuar një nga pijet më të preferuar të vendit fqinjë, një kapuçin të shijshëm, të duhurin për një mëngjes tipik italian.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: