Krem shtëpiak kundër diellit

Krem shtëpiak kundër diellit
Dyllë blete 1/8 gotë

Vaj kokosi 1/3 gotë

Krem për bebet 1/4 e tubetit.

Përgatitja

  1. Shtoni vajin e kokosit dhe dyllë blete në një tas qelqi dhe shkriheni duke përdorur banjëmari.
  2. Lërini në një ngrohje të ulët, derisa të dyja janë shkrirë tërësisht.
  3. Shtoni kremin e pelenave në enën tashmë me vajin dhe dyllin e shkrirë.
  4. Duke përdorur një blender, përziejeni për disa minuta derisa të bashkuar përzier plotësisht.
  5. Hidheni në një enë qelqi dhe ruajeni në vend të freskët që të ngurtësohet.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: