Klea Huta dhe videoklipi i nxehtë

Klea Huta dhe videoklipi i nxehtë
Nuk ka qenë një vajzë rebele në skenë, madje portreti i saj ka shfaqur gjithmonë shumë ëmbëlsi.

Por videoklipi i fundit i saj, ka shumë skena të nxehtë në performancë.

Shikoni këtë fragment nga kënga, që vetë ajo ka postuar.

Klea kërcen ose më saktë, performon, duke përkulur shpinën në një mënyrë shumë provokuese, pavarësisht se veshja është shumë brenda limitit.

Megjithatë, vajza e talentuar, ka pasur ndërmend të sjellë një këngë vere dhe rinore, ndaj edhe provokimi ka vend.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: