Kapet me 1 kg kokainë, arrestohet shqiptari

Kapet me 1 kg kokainë, arrestohet shqiptari
Një shqiptar 42 vjeçare u prangos nga policia italiane në Ferrara me rreth 1 kg kokainë të pastër.

Shqiptare me vendbanim në Piemonte, po e transportonte lëndën narkotike me automjetin e tij.

Shqiptarin e dekonspiroi shfaqja e nervozizmit ndërsa policët e ndaluan për kontroll fizik të mjetit.

Pas kontrollit të imtësishëm u në makinën e tij fshehur me kujdes një paketë që përmban substancën narkotike, kokainë e pastër.

Shqiptari B.F, u arrestuar dhe lënda narkotike u sekuestrua.

/l.k./

Marrë nga www.teleromagna24.it

Shpërndajeni me miqtë tuaj: