Kalendari i plotë, ja të gjitha ndeshjet në grupe të Botërorit

Kalendari i plotë, ja të gjitha ndeshjet në grupe të Botërorit
Grupet me 32 ekipet “Rusi 2018” 

Grupi A: Rusi, Arabi Saudite, Egjipt, Uruguai

Grupi B: Portugali, Spanjë, Marok, Iran

Grupi C: Francë, Australi, Peru, Danimarkë

Grupi D: Argjentinë, Islandë, Kroaci, Nigeri

Grupi E: Brazil, Zvicër, Kostarikë, Serbi

Grupi F: Gjermani, Meksikë, Suedi, Korea e Jugut

Grupi G: Belgjikë, Panama, Tunizi, Angli

Grupi H: Poloni, Senegal, Kolumbia, Japoni

 

Oraret dhe datat e ndeshjeve (faza e grupeve)

14 qershor

Rusi-Arabia Saudite (17:00)

15 qershor

Egjipt-Uruguai (14:00);

Marok-Iran (17:00);

Portugali-Spanjë (20:00)

16 qershor

Francë-Australi (12:00);

Argjentinë-Islandë (15:00);

Peru-Danimarkë (18:00);

Kroaci-Nigeri (21:00)

17 qershor

Kosta Rika-Serbi (14:00);

Gjermani-Meksikë (17:00);

Brazil-Zvicër (20:00)

18 qershor

Suedi-Koreja e Jugut (14:00);

Belgjikë-Panama (17:00);

Tunizi-Angli (20:00)

19 qershor

Poloni-Senegal (14:00);

Kolumbi-Japoni (17:00);

Rusi-Egjipt (20:00)

20 qershor

Portugali-Marok (14:00);

Uruguai-Arabia Saudite (17:00);

Iran-Spanjë (20:00)

21 qershor

Francë-Peru (14:00);

Danimarkë-Australi (17:00);

Argjentinë-Kroaci (20:00)

22 qershor

Brazil-Kosta Rika (14:00);

Nigeri-Islandë (17:00);

Serbi-Zvicër (20:00)

23 qershor

Belgjikë-Tunizi (14:00);

Gjermani-Suedi (17:00);

Koreja e Jugut-Meksikë (20:00)

24 qershor

Angli-Panama (14:00);

Japoni-Senegal (17:00);

Poloni-Kolumbi (20:00)

25 qershor

Arabia Saudite-Egjipt, Uruguai-Rusi (16:00);

Spanjë-Marok; Iran-Portugali (20:00)

26 qershor

Danimarkë-Francë, Australi-Peru (16:00);

Islandë-Kroaci, Nigeri-Argjentinë (20:00)

27 qershor

Meksikë-Suedi, Koreja e Jugut-Gjermani  (16:00);

Serbi-Brazil, Zvicër-Kosta Rika (20:00)

28 qershor

Senegal-Kolumbi, Japoni-Poloni (16:00)

Angli-Belgjikë, Panama-Tunizi (20:00)

Shpërndajeni me miqtë tuaj: