Jona e Big Brother, si Borëbardha

Jona e Big Brother, si Borëbardha
Me shumë humor dhe autoironi, Jona Klemaj, një nga bukuroshet pjesëmarrëse dikur në Big Brother, ka zgjedhur të pozojë me këtë veshje që diçka na kujtoi.

Një fustan blu me të verdhë, me këpucë të sheshta blu që na zgjuan nostalgjinë.

Sepse veshja është e njëjtë me atë të personazhit të Borëbardhës, në filmin e famshëm vizatimor që ka qenë pjesë e fëmijërisë tonë.

Të ketë qenë në një aktivitet fëmijësh?

Shpërndajeni me miqtë tuaj: