Inis Gjoni, një ikonë bukurie

Inis Gjoni, një ikonë bukurie
Ajo as që do t’ia dijë për vitet që ikin!

I kemi harruar të gjithë kaçurrelat e saj kur ishte një balerinë e talentuar.

Sepse regjisorja Inis Gjoni, mbetet edhe sot një ikonë bukurie dhe klasi.

Madje, mund të thuhet se, ajo është bërë edhe më e mirë sot, që është nënë e një vajze të rritur.

Shikoni se si mjafton për të vetëm pak grim dhe një veshje me mëndafsh, e ajo shkëlqen. Janë të pakta ato vajza që e kanë këtë sharm!

Shpërndajeni me miqtë tuaj: