Hueyda, ti na mungon

Hueyda, ti na mungon
I ka kaluar tri dekadat në skenë dhe jetë sociale, por ish-balerina sensuale e televizionit, më pas prezantuese dhe artiste e talentuar, na mungon shumë sa herë që e shikojmë.

Në këtë rast, thjeshtësia e saj flet shumë!

Hueyda nuk ka asnjë ndryshim me vitet kur vallëzonte në spektaklet e Vera Grabockës dhe sot që është nënë.

Ajo është po njësoj, e brishtë, e ëmbël, e sjellshme, si pak të tjera!

Shpërndajeni me miqtë tuaj: