Greis është nëna më e bukur

Greis është nëna më e bukur
Ka vite tashmë që ndiqet ky trend.

Nënat në pritje, personazhe të njohur VIP, pozojnë gjatë muajve të shtatzënisë, në foto artistike, koleksione të rralla që të jenë një kujtim i përjetshëm.

Por kjo foto mjaltë e ëmbël e modeles dhe biznesmenes, Greis Petroviç, na u duk ajo më e gjetura.

Ashtu si Eva e nisjes së njerëzimit, ashtu edhe Greis, ka zgjedhur natyrën me frutet e saja dhe me ngjyrat mrekulli, për të shfaqur të gjithë bukurinë që ka një femër shtatzënë.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: