Eugenti e ka një hall

Eugenti e ka një hall
E ka marrë me shumë autoironi këtë punën e flokëve që po rrallohen.

Por gjen vend edhe për humor: “Kur i thua berberit të më heqë vetëm majat e të duhet të vish në plazh të skuqësh tullën!”

Ka qenë kjo foto me disa batuta dhe ne mësuam se mes një performance e një tjetre, këngëtari i njohur ka gjetur kohën të pushojë ca, nën diellin e nxehtë.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: