Ertila adhuron trenin

Ertila adhuron trenin
Ajo ka disa kohë që është larguar nga Shqipëria dhe jeton me bashkëshortin në Itali.

Por kjo nuk do të thotë që ka ndalur edhe aktivitetin artistik, sepse vazhdon të jetë në turne.

Simpatikja Ertila Koka duket se, në këto turne, në spostimet e saj, zgjedh gjithmonë trenin.

Në këtë foto të ëmbël, këngëtarja na njeh me dëshirën që ka të vizitojë qytete të ndryshme me tren.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: