Elita nuk bën fotoshop

Elita nuk bën fotoshop
Është një nga rastet më tipike e të bukura, kur je mirë me veten dhe e shfaq këtë.

Nuk besoj se ndokush mund të thotë se, Elita Rudi nuk është sensuale dhe e hijshme.

Por që edhe e dobët nuk është. Ajo nuk e fsheh këtë fakt, madje e shfaq shpesh, duke preferuar të jetë vetvetja.

Ndonjë kolege e saj, do t’i kishte “zhdukur” me fotoshop ato pak centimetër që i dalin jashtë linjave në zonën e belit ose te kofshët.

Por jo Elita.

Ajo është e bukur me gjithë format e saj bombastike!

Shpërndajeni me miqtë tuaj: