Dy shoqe si motra

Dy shoqe si motra
Kanë dalë për jetë nate, të pinë ndonjë gotë në verën e nxehtë të Tiranës.

Por, a e dinit se Orgesa Zaimi dhe Eranda Libohova janë mjaft mikesha?

Siç janë në këngë, plot talent e simpati, ashtu shfaqen ato edhe në jetën jashtë kamerave, të hareshme e pa komplekse.

Dy mikeshat që duhen si dy motra, pozojnë me humor, teksa Orgesa ka lidhur mbi flokë një bandanë, ndërsa Eranda ka preferuar një fustan të freskët, plot buzë të kuqe në dizenjo.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: