Corleone, shihni transformimin e personazhit të Çanit!

Corleone, shihni transformimin e personazhit të Çanit!
Vali Corleone, i cili tërhoqi vëmendjen e publikut pasi pretendoi se kishte shumë të dashura në botën “shoë-biz”, u arrestua disa muaj më parë nga policia për kanosje dhe ngacmim të prindërve.

Pasi qëndroi 30 ditë qëndrim në psikiatri për shkak të sjelljeve agresive dhe më pas gjykata i caktoi Corleones masën e detyrueshme të vizitave në Qendrën e Shëndetit Mendor në Gjilan.

Ai u bë i njohur për publikun shqiptar, si  një ndër personazhet e studiove të Arjan Çanit.   

Corleone i është rikthyer jetës së mëparshme dhe është mjaft aktiv në Facebook.

Instagramin mësohet se ja kanë vjedhur.

Këtë e ka bërë të ditur ai vetë pasi ka hapur një Instagram të ri ku tregon edhe ndryshimin drastik në pamje me flokë biond. - “Ka qenë i hakuar, nëse keni pëlqime dhe komente në profilet tuaja, nuk kemi qenë ne”, shkruan Corleone në Instagramin e ri. Ai ka bërë tatuazhnë fytyrë, "Jam mbreti i Iliadës"

Shpërndajeni me miqtë tuaj: