Brazili dhe Neymar mbërrijnë në Socci

Brazili dhe Neymar mbërrijnë në Socci
Sulmuesi i Brazilit, Neymar, udhëhoqi ekipin e tij edhe gjatë mbërritjes në Rusi.

Brazili zbriti dje në aeroportin e qytetit të Sochi, para aktivitetit të Kupës së Botës, si favorit kryesor i fitimit të këtij turneu.

Neymar konsiderohet njeriu kryesor i suksesit të mundshëm të Brazilit.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: