Blerina Branka bëhet nënë

Blerina Branka bëhet nënë
Ka qenë një mirësi shumë e pritur kjo për këngëtaren e njohur, simpatiken Blerina Branka.

Menjëherë, ajo e dha lajmin se së shpejti do të bëhej nënë dhe nuk e fshehu lumturinë as publikisht, duke u deklaruar në qiellin e shtatë gjatë intervistave televizive.

Por shikoni sa vezulluese është Blerina, buzëqeshja e saj të pushton! Ajo ka sjellë në jetë fëmijën e saj të parë dhe pozon e mbuluar nga dhuratat e zbukurimet, teksa mban në duar beben e sapolindur të cilit, me shumë kujdes, i ka mbuluar portretin me një ikonë.

Urimet tona më të sinqerta!

Shpërndajeni me miqtë tuaj: