Berisha paralajmëron Tunën, “Të mos ma përmendë emrin!”

Berisha paralajmëron Tunën, “Të mos ma përmendë emrin!”
Robert Berisha duket se ende është i revoltuar me Tunën, madje ai i ka dhënë paralajmërimin e radhës ndaj këngëtares, e cila është martuar më vëllain e tij.

“S’ka shanse asnjeri të më prishi mua me vëllain. Mua s’më shkon muhabeti me atë, sistemi i jetës së tyre nuk më konvenon dhe kam të drejtë të mos jem i pranishëm aty ku është ai person”, u shpreh Berisha. I ftuar në “Prive”, ai është drejtuar Tunës që mos të merret me të, madje as mos ti përmend emrin.

“S’dua të merrem. As ajo mos të merret me mua. Unë mbroj familjen time, vëllain tim, prindërit e mi. Ata që kanë probleme mes vete, është problemi i tyre. Mos të ma përmendë emrin, as mos provojë të merret me mua”.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: