Babi Ledioni dhe i biri, në parajsë

Babi Ledioni dhe i biri, në parajsë
Prezantuesi Ledion Liço ka shijuar disa ditë përrallore, në një nga parajsat ku pushojnë njerëzit e kamur.

Por përsëri, pavarësisht rërës së bardhë dhe detit të kaltër, kryefjala ka qenë vetëm ai, biri i tij i vogël, që ka mësuar të hedhë hapat e parë dhe nuk i ndahet të atit.

Shikoni se si ecin të dy bashkë mbi rërën e praruar, teksa natyra është një mrekulli!

Shpërndajeni me miqtë tuaj: