Argjentina në stil country

Argjentina në stil country
E bukura Argjentina Ramosaj e cila i është rikthyer me shumë sukses jetës artistike dhe këngëve hit, në bashkëpunime me reperë të njohur, duket se edhe këtë verë do të ndjekë të njëjtin stil.

Ajo e ka kuptuar që, bukurisë së saj ujë e sapun i shkon shumë ky stil tipik country, ku kapelja nuk mungon asnjëherë.

Ngjyrat e rërës në veshjen e shkurtër e të freskët ia shtojnë nurin kësaj veshjeje të përditshme e nuk e fsheh aspak sensualitetin e saj.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: