Arditi mbrëmje romantike me bashkëshorten

Arditi mbrëmje romantike me bashkëshorten
Nuk e ka fshehur asnjëherë lidhjen e ngushtë me bashkëshorten, kjo mund të duket e  zakonshme, por në rastin e prezantuesit dhe këngëtarit të njohur Ardit Gjebrea, lidhja është edhe më e fortë sepse ata ndajnë bashkë edhe punën.

Anila është bashkëpunëtorja më e ngushtë e Arditit në shumë vite aktivitet.

Dedikimet e tij ndaj bashkëshortes së ëmbël nuk kanë munguar asnjëherë, por këtë herë, me shumë thjeshtësi dhe disa zemra në sfond, çifti pozon nga Durrësi dhe duken mjaft të lumtur.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: