Andrra shkëlqen në rozë

Andrra shkëlqen në rozë
Pas lindjes së djalit dhe nisjes së aktivitetit të saj në biznesin e modës, Andrra Destani po krijon fizionominë dhe individualitetin e saj në panoramën e artit shqiptar.

Ajo tashmë ka hapur krahët për të fluturuar e vetme në këtë fushë, duke u larguar disi nga Andrra, e bukura, bashkëshortja e Sinan Hoxhës. Por përveç kësaj, Andrra, që gjithmonë është dalluar për një bukuri të ëmbël, ka rigjetur edhe linjat e saja prej modeleje, ato që ka pasur përpara lindjes së djalit dhe rehatisë së martesës.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: