Andrra dhe Sinani shijojnë pushimet

Andrra dhe Sinani shijojnë pushimet
Çifti Sinan Hoxha dhe Andrra, janë duke shijuar disa kohë pushime, bashkë me djalin e tyre, e duket se këto nuk janë të parat.

Andrra, e bukur si një shtojzovalle, me këtë fustan që në fakt është më shumë për një aktivitet, ka marrë një ngjyrë të errët sikur ka tre muaj në plazh.

Dy të dashuruarit duket se janë më afër se kurrë me njëri-tjetrin, nga shikimit plot pasion që shkëmbejnë!

Shpërndajeni me miqtë tuaj: