Almeda në versionin japonez

Almeda në versionin japonez
Aktorja shqiptare, ish Miss-i shqiptar Almeda Abazi, ka ardhur në këto javë në një mënyrë të re, atë të prezantueses së një spektakli televiziv.

Por përveç kësaj risie, aktorja në karrierë në Turqi, ka ndriçuar skenën edhe me një koleksion veshjesh të zgjedhura prej saj me shumë shije.

Ky version japonez, me këtë krehje tradicionale, me flokët mbledhur me shkopinj dhe kimonin e zi, është një nga zgjedhjet më të bukura dhe interesante që skena shqiptare ka parë në këto vite.

Elegancë dhe eksplorim në stil.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: