Adelina dhe Yllka kuq e zi

Adelina dhe Yllka kuq e zi
Ato janë dy nga këngëtaret më të njohura të artit kosovar por Adelina Ismaili dhe Yllka Kuqi duket se janë edhe dy mikesha të mira.

Dy vajzat e spektaklit janë edhe dy femra mjaft të hijshme ndaj veshja dhe stili i tyre përbën gjithmonë një tendencë.

Në një eveniment me shumë personalitete të shquar të artit të ftuar, dy këngëtaret kanë zgjedhur të vishen me fustane të gjatë mbrëmjeje gala’ por shikoni se sa bukur duken ato me këtë kombinim kur e zi.

 

 

 

 

 

Shpërndajeni me miqtë tuaj: