114 vende vakante në shëndetësi, rihapen aplikimet për infermier

Publicitet
114 vende vakante në shëndetësi, rihapen aplikimet për infermier
Plot 114 vende rezultojnë vakante në shëndetësi, përkatësisht 104 pozicione për infermierë, 7 në teknikë laboratori, 2 mami dhe 1 teknikë imazherie.

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka rihapur aplikimet për punësimin sipas kategorive në platformën infermierepershqiperine.al.

Aplikimet për punësim do të jenë të hapura deri më 25 qershor.

Vendet e lira të punës sipas qarqeve i gjeni në http://infermierepershqiperine.al/paaneli_aplikim_aplikant/vende-vakante/infermier_118/.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: