Zgjedh të bësh dashuri? Evito 3 gjëra!

Zgjedh të bësh dashuri? Evito 3 gjëra!
Kur vendosni të bëni dashuri, ka të paktën 3 gjëra për të shmangur gjithmonë, që të ndiheni mirë gjatë gjithë kohës!

Të bërit dashuri është një nga aktivitetet më të natyrshme dhe të shëndetshme në botë dhe ne mund ta praktikojnë atë kudo; një dush i bukur, i ngrohtë së bashku, ndoshta kur zgjoheni në mëngjes; ndodh nëse jeni vetëm pas drekës, ndoshta në kuzhinë ... ose një mbrëmje klasike në shtrat. Kur dhe si, me pak fjalë, lënë hapësirë ​​të mjaftueshme për imagjinatë ... Por të jeni të kujdesshëm, edhe në qoftë se seksi është i mirë, ka të paktën tri gjëra për të shmangur, para se të filloni!

  1. Pini shumë alkool

Kujdes, vëmendje! Nëse të qenit i pirë konsiderohet një mënyrë e mirë për t’u shkrirë dhe që ju bën të shkoni në shtrat, mirë, por ekzagjerimi mund të jetë kundërproduktiv. Arsyeja është se kur ju jeni të dehur, jo vetëm që është edhe më e vështirë për t'u bërë më aktivë, por njerëzit mund të kenë probleme të ereksionit, e është edhe më e vështirë, për të dy, për të arritur në orgazëm. Pra, po për disa flluska afrodiziake si një lëvizje  paraprake, por absolutisht jo për "humbjen e shqisave"!

  1. Hani ushqime pikante

Edhe pse të hani disa erëza mund të jetë nxitëse, vëmendje ndaj sasisë. Pse? Për një arsye që ndikon jo vetëm tek djemtë: të ndryshon aromë, shije në frymëmarrje dhe gjuhë, madje edhe lëkurë, p.sh atë të vaginës. Pra, nëse ju doni të merrni “shërbim të plotë”, ne fuqimisht rekomandojmë se duhen shmangur erëzat: shmang frymën e keqe.

  1. Depilohuni

Për fillestarët mësoni se jo të gjithë e pëlqejnë depilimin e përgjithshëm, prandaj le ta hedhim poshtë këtë mit. Pastaj kushtojini vëmendje faktit se nuk duhet të depiloheni pak para një takimi të nxehtë: rreziku i ndeshjes së infeksioneve është më i lartë dhe jo vetëm. Rreziku i acarimit të lëkurës, duke pasur parasysh ndjeshmërinë e saj nga fërkimi, mund të kthehet nga një moment magjik, në një kujtim të keq. Me pak fjalë, sigurohuni që të pastroheni orë të bollshme para!

*përkthyer nga www.alfemminile.com

Shpërndajeni me miqtë tuaj: