UEFA Inspekton stadiumin kombëtar para finales së vitit 2020

UEFA Inspekton stadiumin kombëtar para finales së vitit 2020
Federata Shqiptare e Futbollit ka aplikuar për finalen e Superkupës së Europës të vitit 2020, me qëllim inaugurimin e stadiumit që po ndërtohet në kryeqytetet dhe pritet të mbyllë punimet në fund të vitit tjetër.

UEFA ka dërguar në muajin e kaluar disa vëzhgues për të ndjekur më nga afër shkallën e punimeve.

Gjasat që të zgjidhet “Arena Kombëtare” për një sfidë të këtij niveli, realisht janë të vogla, pasi prezantohemi me një stadium që ende nuk ka përfunduar.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: