I vogli i Norës u rrit

I vogli i Norës u rrit
Kjo skenë e një familjeje të lumtur na pëlqeu shumë.

Mbi shtratin bashkëshortor ata duken në qiellin e shtatë, mami Nora, djali i vogël në mes dhe Roberti.

Një foto e thjeshtë, me tortën me numrin tre, pa shumë luks por me shumë dashuri.

Djali i bukur me kaçurrela i ngjan shumë nënës së tij të famshme, dhe nga grimacat dhe buzëqeshje duket se ndoshta do t’i ngjajë prindërve të tij artistë.

Shumë urime bukurosh i vogël!

Shpërndajeni me miqtë tuaj: