Fobia e panjohur e Valbona Selimllarit!

Fobia e panjohur e Valbona Selimllarit!
Valbona Selimllari zbulon një fobi, prej të cilës thotë se ka pasur mjaft telashe.

Për këtë ka folur me Rudina Dembacaj në emisionin e të shtunës në Ora Neës, “Mos i fol shoferit”.

Pas lindjes së fëmijëve e kisha fobi avionin se më dukej sikur do ndodhte diçka dhe i kisha me vete, e ishte një gjë jo shumë e këndshme. Mirëpo e kam kaluar, por me makinë e kam unë në kontroll gjënë dhe ndjesia është e ndryshme. Jam e qetë, se e kam unë timonin. Kemi shkuar në Spanjë, në Barcelonë se i kisha premtuar Denit që nëse do dilte me nota të mira në shkollë, i kisha thënë gjej një gjë që do të bësh. Dhe ai më thotë dua të shkoj të shikoj stadiumin e Barcelonës. Marr makinën, ikim unë, motra Deni dhe Kevi”, zbulon ish-Misi i parë shqiptar, Valbona Selimllari.

Shpërndajeni me miqtë tuaj: