Floriana në opera

Floriana në opera
Teksa u fejua, bëri shumë lajm lidhja e saj e re.

Më pas jehoi lajmi i shtatzënisë dhe tashmë, ish vajza e motit, Floriana Garo, është një nënë e re, në superformë, bashkëshorte e një juristi, që bën një jetë borgjezeje diku në Zvicër.

Deri këtu ka shumë informacion për të, sepse ajo kujdeset që çdo moment i jetës së saj, të vijë tek ata që e kanë ndjekur nëpër vite përmes fotove.

Shikoni se sa hijeshi ka Floriana, me këtë veshje klasike por me detaje etnike, teksa është e ftuar në operën e Gjenevës.

I vetmi detaj pak stonues, kodi i veshjes në opera e kërkon fustanin të paktën deri në gju e jo mbi të. Por përsëri, shkëlqen!

Shpërndajeni me miqtë tuaj: